Foto: Michał Biel, Sebastian Rudnicki / KSW

Przedstawiamy oficjalne stanowisko KSW w sprawie dzisiejszego zatrzymania przez CBŚ byłego mistrza wagi średniej największej polskiej organizacji MMA:

W związku z ostatnimi doniesieniami medialnymi w sprawie zatrzymania Michała M. przez funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego, oświadczamy, że KSW zajmie stanowisko w tej sprawie w momencie podania przez organy państwowe do wiadomości publicznej informacji nt. powodów zatrzymania oraz ewentualnego prawomocnego wyroku sądu.

Cenimy i szanujemy Michała M. jako sportowca.

Mamy też świadomość, że dla wielu wojowników sport stał się nową, lepszą drogą, dzięki której wyszli z trudnych życiowych sytuacji – dlatego z zasady nie skreślamy nikogo, kto naprawił swoje błędy i uregulował sytuację prawną, za przeszłość.

Jednocześnie, w KSW nie ma i nie będzie miejsca na naruszanie prawa. I w tym zakresie KSW nie będzie stosowało taryfy ulgowej wobec kogokolwiek.

Czy w tym przypadku prawo zostało złamane, zdecyduje sąd i jego prawomocny wyrok.

1. Szady

Chyba, że dostanie opaskę jak Moks to będzie mógł walczyć na KSW.

2. inbo trwaj. Czekam na oswiadczeni Michala no i powoli porana dementowanie oswiadczen.

Miras juz sie wypowiadal?

3. Oświadczenie dla oświadczenia, nic nie wynika. Nie skreślamy, ale potępiamy. Są w tej chwili osrani po pachy bo właśnie spierdolił im głęboko pod kanape puzzel tej całej układanki jaką miała być gala na narodowym.

4. Rafciu27

tej całej układanki jaką miała być gala na narodowym.

Pudzian, Popek i Mamed pociagnal narodowy. Chyba, ze i Mameda zamknal wtedy lipa

5. Szady

:DC::DC::DC::DC::DC::DC::DC::DC:
    :mamed::mamed::mamed::mamed::mamed::mamed::mamed:
    :śmiech::śmiech::śmiech::śmiech::śmiech:

No kurwa rzeczywiście.

6. Mam nadzieję że to ma związek z jakimiś bandyckimi napadami na ludzi albo z okradaniem społeczeństwa przez wyłudzenia VATu bo jak sie okaże że skrzywdził chomika albo inne biedne zwierzątko to tylko śmierć będzie odpowiednią karą.

7. …będzie zarzut kierowania zorganizowaną grupą przestępczą. Podadzą za kilka dni.

8. Assocati

Kogo oni będą teraz obijać w tym AKA ?

Jest szansa, że Rockhold zacznie sparować z innymi i przestanie czuć się nieśmiertelny. Wcześniej walił jak w ruchomy worek w Materlę, bez żadnego zagrożenia dla siebie 😀

9. marcelus

Zobaczysz.

Czekam z niecierpliwoscia. Ale jak mozesz zdradzic to czy ta afera dosiegnie 2 trenerow z czolowych klubow Polskich czy raczej ich to ominie? Oczywiscie o ile masz takie info

10. Pamiętam jak Wojek ostatnio mówił w Szczenie że nie interesują ich zawodnicy związani mocno z ruchem kibicowskim( sytuacja z Hadasiem i FEN w Spodku) bo się boją o podobne sytuacje. Lepiej gangsterkę promować- bezpieczniej:penn:

11. Napiszę tak, to jest jedynie moje prywatne zdanie.

Nie wierzę, że tak ot tak z dupy jest to zatrzymanie. I średnio wierzę w słowa oświadczenia managementu. Bez przesady – ten kraj to nie jest jakiś Bangladesz i służby muszą działać na podstawie prawnej. Najwyraźniej mogli go zatrzymać i uczynili to w taki a nie inny sposób. Nie wierzę, że doszło do jakiś blędów proceduralnych z tym związanych i że będzie to później zaskarżane.

A teraz już tak w żartach napiszę, że to co się dzieje ostatnio na świecie i potem jakie inby wychodzą w internetach, to wcale bym się nie zdziwił jak pewnego ranka sprawdzam sobie Cohones a tu przykładowo taki news na głównej:

:cryme::cryme::cryme:

12. Napiszę tak, to jest jedynie moje prywatne zdanie.

13. kamerling

Napiszę tak, to jest jedynie moje prywatne zdanie.

:cryme::cryme::cryme:

Żarty żartami, ale raczej w takim kontekście zwłaszcza dziś nikt nie chciałby być podmiotem Twego żartu.

14. kamerling

Napiszę tak, to jest jedynie moje prywatne zdanie.

15. kovalek2

Strus po pas !

Gdyby Pniak nie przechodził do 77 to mógłby królować, a tak to Strus vs Chmielewski o pas 😉

16. kovalek2

Strus po pas !

17. Zawsze pukaja!!! Taranem lub pojedyncze pukniecie z mossberga, wtedy jest granat do srodka i krotka sentencja: "Otwieraj policja" :mamed:

A tak na powaznie nigdy nie widzialem (na materialach policyjnych) zeby pukali, zawsze wjezdzaja z drzwiami.

Piekna pobudka, jeszcze jak Cie (jak w Poznaniu) przepierdola paralizatorem zupelnie profilaktycznie.

18. Zawsze pukaja!!! Taranem lub pojedyncze pukniecie z mossberga, wtedy jest granat do srodka i krotka sentencja: "Otwieraj policja" :mamed:

19. ScoTT

Czarni tak, ale nie pan Mietek dzielnicowy.

20. ScoTT

Czarni tak, ale nie pan Mietek dzielnicowy.

21. dssport

Oni z trenerami są bardzo blisko, jak z rodziną…

22. dssport

Oni z trenerami są bardzo blisko, jak z rodziną…

23. ScoTT

Przecież ci wrzucałem film gdzie zatrzymują gościa z grupy mokotowskiej. A nie zwróciłeś uwagi na to, że film który wrzuciłeś jest cięty?

24. ScoTT

25. Jak @Charles Bronson mowi ze zawsze pukaja i prosza o otworzenie drzwi, dopicie kawy i zjedzenie sniadania bo czeka ich dlugi dzien i musza miec energie to TAK KURWA JEST I CHUJ!

Kolega na strozowce mu mowil.

26. Jak @Charles Bronson mowi ze zawsze pukaja i prosza o otworzenie drzwi, dopicie kawy i zjedzenie sniadania bo czeka ich dlugi dzien i musza miec energie to TAK KURWA JEST I CHUJ!

27. muchomorek

28. muchomorek

29. Charles Bronson

Taki studenciak z Astany mi kiedyś opowiadał

Ty to jestes swiatowy czlowiek.
    Raz studenci z faveli, raz z Astany…
    Mama bylaby dumna gdybys jeszcze sie od niej wyprowadzil…

30. Charles Bronson

Taki studenciak z Astany mi kiedyś opowiadał

Ty to jestes swiatowy czlowiek.
    Raz studenci z faveli, raz z Astany…
    Mama bylaby dumna gdybys jeszcze sie od niej wyprowadzil…

31. Grubas

Trzeba znalesc zloty srodek i laczyc oba srodowiska 😉 A tak juz zupelnie nie na temat, niecierpliwie czekam na wizyte Spartan Fight w Szczecinie i na wszystkie zestawienia jakie sie przy tej okazji odbeda.

32. Grubas

33. Jak wyjdzie po 3 miesiacach to ten caly rozglos to akurat moze ksw na dobre wyjsc … nie oszukujmy sie target w polsce jara taka akcja patrz popek… to nie jest powazna organizacja zeby go zawiesila na czas oczyczyszczenia z zarzutow. Beda zerowac na wizerunku bad boya.

34. Jak wyjdzie po 3 miesiacach to ten caly rozglos to akurat moze ksw na dobre wyjsc … nie oszukujmy sie target w polsce jara taka akcja patrz popek… to nie jest powazna organizacja zeby go zawiesila na czas oczyczyszczenia z zarzutow. Beda zerowac na wizerunku bad boya.

35. KSW organizowało fejkowe zatrzymania by wzbudzić zainteresowanie galą.

Teraz mają to samo tylko lepiej CBŚ z buta wjeżdzam wysadzanie drzwi a nie jacyś popaprańcy w adidaskach

36. KSW organizowało fejkowe zatrzymania by wzbudzić zainteresowanie galą.

37. VaeVictis

Jak mieli plan oprzec gale na miejscowych zawodnikach to moze byc problem… Moze juz nie byc na kim…

38. VaeVictis