(fot. KSW / KSWfoto.com)

Na prośbę samego zainteresowanego publikujemy nieco spóźnione oświadczenie Macieja Górskiego w sprawie rozwiązania z nim kontraktu przez Konfrontację Sztuk Walki. Oświadczenie zostało pierwotnie wystosowane 25. marca.

Ze zadziwieniem przeczytałem oficjalny komunikat na stronie federacji KSW jakobym został 25. marca zwolniony z KSW Team. Jest to o tyle zaskakujące że, swoją autonomiczną decyzję o zakończeniu kariery kierowaną kilkoma konkretnymi względami ogłosiłem już 19. marca tuż po gali.
Przede wszystkim byłem jednak zaskoczony opublikowaniem tego komunikatu, ponieważ na niedzielnym spotkaniu z właścicielami federacji ustaliliśmy, że nie będziemy przez okres dwóch tygodni publicznie wypowiadać się na temat zaistniałej sytuacji.

Jedyny człowiek na świecie, który wkręcił się w MMA walką Arlovski vs. Eilers. Poliglota. Entuzjasta i propagator indonezyjskiego przemysłu tekstylnego. Warszawiak od kilku pokoleń i dumny z tego faktu. Nie zawsze pisze o sobie w trzeciej osobie ale kiedy to robi jest to w polu biografia na MMARocks.pl

1 KOMENTARZ