Poniżej wyniki na żywo z gali WFCA 38 w Groznym:

Walka wieczoru:

77,1 kg: Abubakar Vagaev pok. Nodara Kudukhashvili’ego przez TKO (prawy sierpowy i uderzenia), runda 1, 2:55. (Ashot Ashughyan)

Karta główna:

Pojedynek o tytuł mistrzowski WFC Akhmat w kategorii półśredniej
77,1 kg: Beslan Ushukov pok. Ildemara Alcantarę przez większościową decyzję, runda 3, 5:00. (Vyacheslav Kiselev)

Pojedynek o tytuł mistrzowski WFC Akhmat w kategorii ciężkiej
120 kg: Zelmikhan Umiev pok. Virgila Zwickera przez poddanie (kimura), runda 1, 1:14. (Ashot Ashughyan)

Pojedynek o tytuł mistrzowski WFC Akhmat w kategorii półciężkiej
93 kg: Magomed Ankalaev pok. Wagnera Prado przez TKO (uderzenia w parterze), runda 1, 3:34. (Vyacheslav Kiselev)

Pojedynek o tytuł mistrzowski WFC Akhmat w kategorii piórkowej
65,8 kg: Salman Zhamaldaev pok. Alejandro Solano Rodrigueza przez jednogłośną decyzję, runda 3, 5:00. (Ashot Ashughyan)

70,3 kg: Shamil Zavurov pok. Jorge Rodriguesa przez jednogłośną decyzję, runda 3, 5:00. (Vyacheslav Kiselev)
65,8 kg: Magomedrasul Khasbulaev pok. Genaira da Silvę przez KO (prawy podbródkowy), runda 2, 4:00. (Ashot Ashughyan)

Karta wstępna:

56,7 kg: Yunus Evloev pok. Luisa Nogueirę przez jednogłośną decyzję, runda 3, 5:00. (Vyacheslav Kiselev)
65,8 kg: Felipe Froes pok. Khunkara-Pashę Osmaeva przez jednogłośną decyzję, runda 3, 5:00. (Ashot Ashughyan)
77,1 kg: Arbi Madaev pok. Ivana Ivleva przez poddanie (gilotyna), runda 1, 3:10. (Vyacheslav Kiselev)
120 kg: Alexey Stoyan pok. Kazbeka Saidalieva przez poddanie (gilotyna), runda 3, 1:11. (Ashot Ashughyan)

Karol Dąbrowski
"Miłośnik" MMA. W roli publikującego na Rocksach od 2010 roku. Ogólnie rzecz ujmując Mieszane Sztuki Walki z regionu postsowieckiego. Tłumaczenia cyrylicy, kontrola dostaw gazu do Polski oraz pędzenie 90-cio procentowego bimbru. Na co dzień ponadnormatywny kołchoźnik, amator wódki, pierogów (niekoniecznie ruskich), kartofli, zsiadłego mleka i oddany fan Vyacheslava Datsika.

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.